×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Källor: EA betalade miljonbelopp till Ninja och shroud för att lyfta Apex Legends

1
Med en stor följarskara kan man få en hel del pengar för att marknadsföra ett nytt spel. Källor menar nu att Tyler "Ninja" Blevins och Michael "shroud" Grzesiek fått betalt av EA för att spela Apex Legends, och summan är minst sagt saftig.
Enligt en källa till Reuters fylldes Michael "shroud" Grzesiek och Tyler "Ninja" Blevins konton i samband med att Apex Legends lanserades. Electronic Arts Inc (EA) ska enligt källan betalt Ninja upp till en miljon dollar för att nämna spelet via sina sociala medier samt för att spela det på sin stream. Hur mycket shroud fick för att lyfta spelet vill källan inte berätta, men med tanke på den tidigare CS:GO-spelarens följarskara bör summan vara minst lika stor som den Ninja fick ta del av.

EA gjorde minst sagt ett bra jobb när de samlade ihop olika influencers inom spelgenren då de plockade profiler från samtliga konkurrenter så som Fortnite, Playerunknown's Battlegrounds och Call of Duty. Tack vare en nogrann influencer-lista, och antagligen en hel del pengar på banken, har Apex Legends på lite mer än en månad nått över 50 miljoner nedladdningar. Mycket tack vare profilerna som lyft battle royale-spelet i diverse kanaler.


Artikelbild: espn.com

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..