×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Guide

Här är Apex Legends bästa vapen-kombos

1
Är du en sniper? Du kanske är mer av en heads into the fight-spelare? Det finns flera olika vapenkombinationer i Apex Legends och vi har listat de bästa beroende på spelstil.
Med över 50 miljoner nedladdningar har Apex Legends snabbt blivit ett av världens populäraste spel, speciellt i battle royale-genren. Men precis som i de flesta BR-spelen är valet av vapen viktigt, speciellt när man endast kan bära två vapen åt gången som i Apex. I denna guide går vi igenom de bästa kombinationerna bland vapnen som vid skrivande stund finns i spelet.

R-301 Carbine med spray pattern
R-301 Carbine med spray pattern

Allt och lite till

Vapen: R-301 Carbine + G7 Scout
Denna kombination ger dig det bästa av två världar när det kommer till både närstrid och från ett längre avstånd. R-301 Carbine är ett av de bästa vapnen i spelet när det kommer till noggrannhet, snabbhet och skada. Därför är det ett bra vapen att förlita sig på i de flesta situationerna, speciellt när det kommer till närstid samt medellångt avstånd. G7 Scout kompletterar R-301 på ett bra sätt. Vapnet skjuter mycket snabbare än Longbow och har dessutom fem extra skott i laddningen vilket gör att det är den mest flexibla snipern i spelet.

Wingman med spray pattern
Wingman med spray pattern

Om streamern får välja

Vapen: R-301 Carbine + Wingman
Av någon anledning har denna duo, R-301 Carbine tillsammans med Wingman, blivit en populär kombo bland streamers. Vi har redan gått in på R-301 vilket är ett vapen som kan bli dödligt i händerna på en streamer som Michael "shroud" Grzesiek med ett fläckfritt aim. Vem älskar inte att höra en motståndares armor gå sönder efter att man avlossat sin Wingman? Detta kan vara en orsak till att streamers gillar kombon, då man kan förstöra motståndarens armor med Wingman för att sedan göra slut på dem med R-301.

Longbow DMR med spray pattern
Longbow DMR med spray pattern

Snipern

Vapen: Longbow DMR / G7 Scout + Wingman
Denna kombo är till för spelare som gillar att döda sina motståndare på ett längre avstånd, det krävs dock ett bra aim. Longbow DMR är ett perfekt vapen för dem som har ett bra aim och vid träff gör den dubbelt så mycket skada som G7 Scout. Tillsammans med en Wingman är en spelare med dessa vapen dödlig, det enda som kan stoppa en spelare som kör denna kombo är om motståndarna kommer för nära. Orsaken till att aimet är viktigt med denna kombo är för att vapnen inte innehåller speciellt många skott, vilket gör att varje avlossat sådant måste vara väl utfört.

R-99 med spray pattern
R-99 med spray pattern

Närstid

Vapen: R-99 + Peacekeeper
För den som inte är ett fan av strid på längre håll så är denna kombo perfekt. R-99:an är ett av vapnen i spelet som avlossar skott snabbast och det fullkomligt desermerar motståndare i närstrid. För att komplettera detta vapen är Peacekeeper det bästa hagelgeväret man kan hitta utanför supply drops. Om du lyckas landa skotten rätt i stridens hetta är motståndaren nere på två till tre skott. Dessa vapen är dock nästan oanvändbara vid längre avslånd, så se till att planera varje attack.

M600 Spitfire med spray pattern
M600 Spitfire med spray pattern

Spray and pray

Vapen: M600 Spitfire + Devotion LMG
Gillar du "spray and pray"-stilen? Då är detta den perfekta kombon för dig då dessa vapen innehåller mest antal skott bland de tillgängliga vapnen. M600 Spitfire och Devotion LMG innehåller hela 79 skott utan några uppgraderade magasin. Båda dessa vapen utgör dessutom en hel del skada. Spitfire har en relativt bra akribi för vapentypen medan Devotion gör mer damage-per-second. En bra kombo för den som vill slippa att ladda sina vapen i stridens hetta.

EVA-8 Auto med spray pattern
EVA-8 Auto med spray pattern

Nybörjaren

Vapen: M600 Spitfire + EVA-8 Auto
Nybörjaren, eller den som endast testar spelet, bör plocka upp en M600 Spitfire och en EVA-8 Auto. Den förstnämnda har en hel del skott redo att avlossas samtidigt som den är relativt stabil. EVA-8 är ett auto shotgun vilket är bra för den som försöker bli van vid aimet i Apex Legends. Hagelgeväret är dessutom snabbast samt har det största magasinet i dess kategori. Vad som drar ner denna kombo är dock EVA-8:ans knappa skada, men för nya spelare är vapnet bättre än andra där man tvingas förlita sig på sitt aim. En annan negativ sida med denna kombo är att den inte är speciellt bra på längre avstånd, men förhoppningsvis är lagkamraterna redo att täcka dig vid sådana situationer.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..