×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Övrigt

Diablo Immortal-spelare brände en miljon kronor på spelet — kunde inte hitta någon att spela mot

1
Youtubern om sin spelupplevelse efter miljoninvesteringen: "Kötiden för mig till Battlegrounds är runt 48 till 72 timmar."
Youtuber och Diablo Immortal-spelaren jtisallbusiness har sänkt över 1 miljon kronor på sitt Diablo Immortal-konto. Först efter en och en halv månad har JT lyckats kunna möta motspelare i Battlegrounds efter hotet om återbetalning.

Det var under en video som JT menade att han under en och en halv månads tid inte kunnat matcha mot andra spelare i spelarläget Battleground Captain på grund av sin karaktärs överlägsna statistik.

Med pay-to-win klarare än någonsin menar JT att resultatet av investeringen har varit kötider på så mycket som 72 timmar utan resultat.

- Frågan är nu, ska jag inte göra något åt det här eller ska jag anlita en advokat och återbetala kontot, pustade JT ut.

Spelaren såg till att kontakta Blizzard till följd av problematiken och fick inom kort svar att de uppmärksammade problemet och jobbade på att implementera en fix, vilket enligt JT:s senaste videos på kanalen ser ut att ha gett viss effekt.


Trots att ha lyckats komma in i Battlegrounds mot andra spelare verkar JT ha tagit det lugnt och försiktigt med sina insatser in-game med risken att låsas ute ännu en gång om karaktärens statistik fortsätter att öka.

Artikelbild: Pressbild/Blizzard Entertainment

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..