×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Apeks siktar på Pro League-plats: "Känns som att vi går framåt som ett lag"

1
I kväll kickar ESEA Premiers 37:e säsong igång. Apeks och Rasmus "kreaz" Johansson siktar ännu högre än förra säsongen.
I kväll kliver Apeks in i ESEA Premiers 37:e säsong. Efter förra säsongens tidiga uttåg i slutspelet hoppas Rasmus "kreaz" Johansson att laget kan ta sig ännu längre.

— Förväntningarna för denna säsong är så klart att ännu en gång kvalificerar oss för slutspel, men förhoppningsvis att även lyckas ta en plats i Pro League, säger han.

Redan i kväll spelar laget sin första match mot tyska BIG. Motståndarna spelade förra säsongen i Pro League och är det lag i serien som med sin sjätteplacering på HLTV:s världsranking för tillfället är högst rankat av alla ESEA Premier-lag.

— Förhoppningsvis så kan vi ge dom en rätt bra match. Alltid när vi tränar mot topp 10-lag brukar vi spela bättre än mot de lägre rankade lagen. Det känns som att deras spelstil passar bättre för oss som lag, säger kreaz.

Ser du er som jämnbra med BIG eller skulle det vara en skräll om ni lyckas vinna i kväll?

— Självklart skulle det väl vara en "skräll" att vi slår BIG. Samtidigt vet vi att vi har ett starkt individuellt lag och förhoppningsvis kan vi visa det på servern ikväll!

Apeks spelar sin match mot BIG i kväll klockan 19:00. Matchen visas på ESL:s Twitch-kanal.

Foto: Jak Howard/ESL.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..