×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Den svenska organisationen inleder ett samarbete med fotbollsklubben

1
Den svenska organisationen ligger inte på latsidan. Det har redan säkrat det Nordamerikanska CS:GO-laget som tidigare var rankade #27 i världen. Nu inleder de även ett samarbete med fotbollsklubben.
Den svenska organisationen High Coast Esports storsatsar 2021. De har nyligen värvat CS:GO-laget ex-New England Whalers och nu ingår de ett samarbete med fotbollsklubben GIF Sundsvall. Organisationen High Coast Esports kommer att driva GIF Sundsvall Esport för att lyfta esporten i Västernorrland. Emanuel "Xit" Svanung, William "rybalkoo" Eriksson, Elias "Superniner99" Lindström och Jakob "Fogelgren9" Fogelgren kommer att representera GIF Sundsvall Esport i eAllsvenskan.

"Vi på High Coast är glada över att kunna ingå ett samarbete med GIF Sundsvall då det ger oss fler möjligheter att sprida budskapet om Esport och dess gemenskap. Genom detta samarbete hoppas vi på att kunna nå ut till fler ungdomar och kunna öppna upp för fler event och evenemang i Sundsvall", säger Robert Gavelin, Grundare av High Coast Esport.


Artikelbild: GIF Sundsvall Esport

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..