×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Världen

Twitch tar bort den populära emoten efter våldet i USA

1
Twitch tog under onsdagen bort den populära emoten efter att personen som avbildades i den publicerade tweets som "uppmuntrar till ytterligare våld" efter ett upplopp vid USA:s huvudstad.
Twitchs beslut att förbjuda PogChamp togs efter att ansiktet som avbildas i emoten, den professionella Street Fighter-spelaren Ryan "Gootecks" Gutierrez, publicerade tweets på onsdagen där han uppmanade till ytterligare våld skulle äga rum efter att en kvinna sköts vid Kapitolium, USA:s parlamentsbyggnad. Tidigare under onsdagen stormade Trump-demonstranter Capitol-byggnaden och försenade en omröstning för att bekräfta resultatet av valet 2020.


PogChamp-emoten är en av de äldsta på Twitch och används i stor utsträckning av tittarna för att visa spänning i strömchattar. PogChamp, har blivit synonymt med spelkultur och streamingplattformar som Twitch på grund av dess popularitet och har tagit fart som en allmän meme som uttrycker förvåning under de senaste åren.

Är det rätt av Twitch att ta bort PogChamp?

704 personer har röstat

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..