×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sponsrat inlägg

Uppgradera ditt spelande med JAEGARN — så håller du dig mer fokuserad

2
Det är inte bara timmar framför datorn som gör dig en bättre spelare. En kropp som mår bra leder också till att du blir en bra spelare. Tillsammans med Philips OneBlade visar Fredrik "JAEGARN" Andersson lätta övningar för att du ska ska kunna hålla dig fokuserad under hela matchen.
Artikeln presenteras i samarbete med Philips OneBlade


Att kunna spela på högsta nivå kräver mycket träning. Men det är inte bara deathmatch och praccar som behövs. Det är lätt att glömma bort att hålla i sig i form när man satsar på esport, det är ju ändå bara hjärnan och armarna som arbetar? Det är i viss mån sant men för att hjärnan ska fungera på bästa sätt så behöver också kroppen vara i form. Det gör det mycket lättare att vara fokuserad, det kanske viktigaste inom esport. Därför har Philips OneBlade tillsammans tagit fram lätta tips för gamers tillsammans med Fredrik "JAEGARN" Andersson så du kan hålla dig mer fokuserad.

1. Uppvärmning
Att värma upp inför en match är väldigt viktigt. Du vill inte komma in i match helt kall. Du är det såklart bra att spela saker som deathmatch eller Aim_botz. Men det är inte bara sinnet som måste värmas upp utan kroppen, annars kan du lätt tappa fokus. Här visar JAEGARN sina tips.


2. Ergonomi
När man sitter och spelar händer det ofta att man spenderar ett par timmar framför datorn. Det kan vara en turnering som håller på ett bra tag eller så vill man inte sluta innan man har rankat upp. Då är det extra viktigt att man sitter korrekt. Annars kan kroppen ta rejält med stryk. JAEGARN visar här det bästa sättet att sitta framför datorn. Om du inte får ont i kroppen är det betydligt lättare att hålla sig fokuserad.


3. Helkroppsövningar
Men det är inte bara armövningar och ergonomi som spelar roll. Det gäller även att kroppen mår bra. Därför är det viktigt också träna kroppen. I nästa video visar JAEGARN lätta tips för att få kroppen att må bättre. För glöm inte, mår kroppen bra så mår hjärnan bra. Och mår hjärnan bra är det lätta att vara fokuserad under en längre tiden, något som är av högsta prioritet när man spelar!


4. Axlar och Hållning
I det sista klippet visar JAEGARN hur man kan ska göra för att få bättre hållning. Har man en bättre hållning är det lättare att sitta ergonomiskt framför datorn utan att trötta ut sig. Med alla dessa tips minskar du risken att skada dig framför datorn och kommer också i bättre form. Dessutom kommer du att kunna hålla dig fokuserad längre! Hur bra?

Dela detta på internet

Contributor

Sponsrat innehåll,

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..