×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sponsrat inlägg

Så undviker du att bli salty när du spelar

1
Det är inte allt lätt att kontrollera sina känslor i en match. Ibland spelar man sin bästa match någonsin medan resterande spelare i laget inte spelar sitt bästa. Eller så kanske du har otur varje runda. Hur ska då man undvika att bli salty under en match? Här är våra tips.
Varje människa har nog blivit lite sur när man spelar en match CS, Valorant eller League of Legends. Men att vara Salty är inte så uppskattat av sina lagkamrater och det kan dessutom leda till fysiska problem senare i livet. Men hur ska man då egentligen stoppa detta? Här kommer ett par tips från oss.

Artikeln presenteras i samarbete med Estrella


1. Ta ett djupt andetag
Det kanske låter lite töntig men det är bevisat att man blir lugnare om man tar djupa andetag. Detta då hjärnan skickar ut olika typer av kemikalier beroende på hur vi andas. Så nästa gång du ska säga något dumt. Ta ett par djupa andetag och se om det är värt det.

2. Sätt dig i den andra personens skor
Blir du ofta arg på den som spelar B alltid släpper in motståndarna? Tycker du alltid att junglaren prioriterar andra lanes över din? Innan du börjar skriva i caps i team chat så tänk på hur det kommer att påverka personen. Det kanske finns en anledning till varför allt händer? Personen kanske bara har en dålig dag? Tänk på hur det du säger kommer att påverka personen du säger det till

3. Träna
Vad ska träning göra för gott? Jag vill ju bara smälla lite noobs i CS? Så tänkte i alla fall jag länge. Men det är faktiskt så att hjärnan mår mycket bättre när kroppen mår bra. Förutom detta så skickar även träning ut endorfiner, vilket gör en glad. En promenad på bara 30 minuter kan komma en lång väg för att hjärnan ska må bättre!

4. Mutea
Ibland så är det inte vad som händer i spelet som är problemet. Ibland så är det tyvärr med- eller motspelarna. Om det är så att du hamnar med en person som redan är arg eller klagar hela tiden så är det inte så roligt att lyssna på den. Om det är så att det inte fungerar att deskalera situationen så är det helt enkelt bäst att bara trycka på mute-knappen.

5. Sluta spela
Vänta nu? Heter inte denna artikel “Så undviker du att bli salty när du spelar”. Jo men så är det faktiskt men ibland så behöver man faktiskt ta en paus. Känner du att du fortsätter att vara arg hela tiden så är det kanske så att du måste lugna ner dig utanför servern. Ta en promenad, kolla lite på Youtube eller något annat. Sluta tänka på det som gör dig arg en liten stund så kan jag lova att du mår bättre i nästa match!

Artikeln presenteras i samarbete med Estrella, The Right Kind of Salty
Artikeln presenteras i samarbete med Estrella

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..