×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Musik och film

Logic släpper sitt sista album — ska börja streama på twitch

1
Sir Robert Bryson Hall II, eller Logic som är artistnamnet han använder, meddelande på sin instagram att han drar sig tillbaka som artist och kommer istället att synas på plattformen Twitch framöver.
Den Grammy-nominerade rapparen och producenten Logic har tecknat ett exklusivt streamingavtal, där han blir den första officiella Twitch-musikpartnern. Dealen, sägs, enligt theverge.com vara värd ett sjusiffrigt belopp. En av Logics framgångsrikaste låtar, "1-800-273-8255" tar upp det känsliga ämnet självmord och har nära en miljard spelningar på Spotify.

Logic är inte främmande för plattformen Twitch som han varit aktiv på sedan 2015/2016 och han har tidigare bland annat spelat COD med Richard Tyler "Ninja" Blevins. Hans sista album, No Pressure, släpps den 24 juli och han meddelande på sin instagram att han sänder live från release-festen. Den sänds på hans twitch-kanal , fredag 24 juli kl. 05:00 svensk tid.


Artikelbild: MTV
2020-07-13 17:45
Chips är ju något som är otroligt gott. Men det blir ofta problem när man ska käka dessa framför datorn. Det blir ofta kladdigt och smulor kan hamna överallt. Tillsammans med Estrella har vi valt att testa lite olika metoder för att se hur man käkar chips vid datorn på bästa sättet. Här är våra resultat!

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..