×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Chaos går 1-1 i matchdag 10 och 11

1
Ännu en vecka, ännu två matchdagar färdigspelade i den europeiska Pro League. Matchdag 10 blev toppenlagen mot bottenlagen när lagen på de övre halvan mötte lag från den undre halvan av tabellen. Svenska Chaos Esports Club, ett av "bottenlagen", slog G2s nya superlag men föll mot Ryssarna i forZe med 2-7 i matchdag 11.
Veckans Pro League började med matchdag 10 i måndags. Som sagt ställdes lagen från den övre halvan av tabellen mot lagen från den undre halvan. Kvällens stora överraskning? Svenska Chaos Esports Club slog G2 med 7-5 på mappen Kafe Dostoyevsky. Chaos inledde matchen bäst när de började som försvarare. De höll undan G2 och lät dem inte komma nära bombsiten överhuvudtaget. Chaos spelade smart och fick med sig flera kills i utbyte mot endast Ville "SHA77E" Palola. I slutet av rundan återstod bara Juhani "Kantoraketti" Toivonen för G2 i en 1v4 situation. Men tiden sprang ifrån honom och när han försökte rusha för att hämta defusern och planta var Rasmus "REDGROOVE" Larsson red och fick sin första kill för matchen. G2 slog dock tillbaka i runda två när de vann siten Reading/Dining innan Chaos vann runda tre och fyra. Chaos försökte ta revansch på siten Reading/Dining i runda fem, men G2 lyckades ännu en gång vinna den siten. Men Chaos skulle få behålla sin ledning in i sidbytet efter att de vunnit runda sex och gick upp till ställningen 4-2.

Precis som Chaos, började G2 bäst när de fick försvara sig och tog hem runda sju. Chaos visade dock att deras anfall är minst lika bra som deras försvar, de gick ut och vann runda åtta och nio och garanterade minst en poäng när de gick upp i ledning 6-3. G2 gjorde dock matchen spännande och vann två raka rundor till ställningen 6-5. I matchens sista och avgörande runda gjorde Chaos något oväntat. De rushade in på Bakery, överrumplade G2 och fick en kill på Kantoraketti. Men efter öppningskillen drog Chaos ner tempot. De hade redan kontroll över Bakery och kunde sedan jobba sig in på siten metodiskt med över 2 minuter tillgodo. Chaos kunde ta siten och planta defusern efter att de plockat upp ytterligare två kills. G2 fann sig i en 2v4 som snabbt gick ner till en 1v3. Men Chaos hade full koll och kunde tillslut plocka upp den sista killen och matchen med 7-5. Därmed gick Chaos upp till 13 poäng i tabellen. Chaos hade tagit 7 av 9 möjliga poäng sedan återstarten av ligan. Men i matchdag 11 i onsdags skulle Chaos poängsvit ta slut när de förlorade mot forZe med 2-7 på mappen Clubhouse.

Resterande måndagsmatcher slutade med att forZe vann rysstriden mot Empire med 7-3 på mappen Consulate, Na'Vi slog Team Vitality med 7-3 på mappen Border och serieledarna Rogue slog BDS Esport med 7-4 på mappen Border.
Resterande onsdagsmatcher slutade med att BDS nästan nollade Team Empire när de vann med 7-1 på mappen Consulate. G2 fortsätter vinna/förlora varannan match när de vann mot Team Vitality med 7-5 på mappen Theme Park. I veckans och matchdagens sista match förlorade serieledarna Rogue för första gången den här säsongen när de föll mot Na'Vi med 3-7 på mappen Villa. Rogue hade fram till förlusten bara vunnit eller spelat lika, så nu vet även serieledarna hur det känns att förlora.


Artikelbild: Rainbow Six Esports.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..