×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Kanada

Hoppet lever för Europa och Sydamerika — BDS och NIP vidare till förlorarrunda tre

1
Det var vinna eller försvinna för Fnatic, BDS Esport, DarkZero Esports och Ninjas in Pyjamas när de igår spelade ut förlorarrunda två. BDS och NIP gick segrande ur runda två, därmed lever hoppet om VM-titeln för Europa och Sydamerika. Samtidigt vinkar vi adjö till skrällaget Fnatic och DarkZero Esports.
Förlorarrunda två började med mötet mellan autraliensarna i Fnatic och fransmännen i BDS Esport. Många förväntade sig en jämn serie, men så blev inte fallet. BDS krossade Fnatic i matchseriens första map Kafe Dostoyevsky med 7-0(!). BDS spelade dominant, vann sina gunfights och när det såg ut som att BDS skulle förlora runda fyra som försvarare tog Adrien "RaFaLe" Rutik i med hårdhanskarna. Han clutchade en 1v2 situation och kunde dessutom defusa och vinna rundan. Efter det fortsatte BDS att imponera. De spelade smart och var ett steg före Fnatic varje runda.

Map två, Consulate, blev desto jämnare. Men inte till en början. BDS inledde mappen med att vinna fyra raka rundor som anfallare. Denna gången hade Fnatic mer att säga till om, de vann runda fem och sex och kunde gå in i sidbytet med underläge 4-2. Efter sidbytet började återigen BDS bäst. De tog hem runda sju efter att ha fått fyra kills inom loppet av 10 sekunder när Fnatic försökte rusha in och ta Yellow Stairs när det återstod 1,5 minut kvar på rundan. Kvar var bara Jake "Virtue" Grannan för Fnatic mot fyra försvarare. Virtue försökte sig på en fräck repel ner för takfönstret ovanför Spiral Stairs, men RaFaLe hörde det och kunde ta ut Virtue och vinna rundan. Men Fnatic tog sig i kragen, de vann tre raka rundor och helt plötsligt var ställningen 5-5. Men det blev australiensarnas sista vinnande rundor denna turneringen. BDS tog tillbaka taktpinnen i runda elva och vann två raka och kunde därmed ta hem mappen med 7-5 och matchserien med 2-0.

Gårdagens andra matchserie mellan Ninjas in Pyjamas och DarkZero Esports inleddes på mappen Border. DarkZero började som försvarare och inledde mappen på bästa sätt genom att vinna runda ett. Ninjorna slog tillbaka i runda två, de fick ner planten och kunde sedan hålla vinklar och döda resten av försvararna. Runda tre gick till DarkZero och det kändes som att det skulle bli en svängig och jämn match. Men i runda fyra skruvade brassarna upp tempot, de vann först tre raka rundor innan sidbytet. NIP fortsatte på samma spår även efter sidbytet, de vann två raka rundor och skaffade sig matchboll. DarkZero kunde ta hem runda nio men förgäves, NIP tog hem runda tio och vann mappen med 7-3.

Coastline blev nästa map, det började på samma sätt som map ett, fram och tillbaka. Ninjorna vann runda ett som anfallare, DarkZero tog hem runda två som försvarare. Men sen drog NIP åter igen upp tempot och vann tre raka anfallsrundor innan DarkZero vann runda sex. Ställningen var 4-2 till NIP inför sidbytet. Andra halvan av matchen blev ännu mer fram och tillbaka, NIP började med att vinna sin första försvarsrunda, DarkZero vann rundan därefter. Det fortsatte i samma spår matchen ut, varannan runda vann NIP, varannan runda vann DarkZero. Tillslut vann NIP mappen med 7-4 och därmed tog de hem matchserien med 2-0.

Därmed ser bracketen ut på följande sätt:
Bild: R6Esports.
Bild: R6Esports.

Nu återstår bara fyra lag i turneringen, nordamerikanerna Team SoloMid och Spacestation Gaming, fransmännen i BDS Esport samt brasilianarna i Ninjas in Pyjamas. Senare idag spelas förlorarrunda tre mellan BDS och NIP, samt vinnarfinalen mellan TSM och Spacestation. Tiderna för dagens matcher:
BrasilienNinjas in Pyjamas vs. EuropaBDS Esport
USATeam SoloMid vs. USASpacestation Gaming


Artikelbild: Siege.GG

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..