×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Red Reserve är tillbaka — fortfarande skyldiga pengar

1
Den omtalade organisationen Red Reserve är tillbaka med en ny styrelse. Tidigare i år offentliggjorde Orbit, som 2017 investerade i Red Reserve, att även dom är tillbaka. Orbit har just nu lag i Gears of War och Red Reserve satsar till en början på mobilspelet PUBGM.
Red Reserve som lades ner i Maj 2019, meddelar nu att dom är tillbaka under nytt företag och styrelse. Organisationen har förvärvat Relentless eSports LTD och tar med sig styrelsen och satsar först på mobilspel och har ett lag som deltar i PUBGM PMCO Spring Split. Organisationen meddelar även att planen är att expandera till fler områden inom esporten.

Kim Alden, nya VD:n säger följande i pressreleasen:
“Red Reserve is such a well known brand and it’s our desire to re-establish this brand and make it great again.”

“We completely understand the reputation that comes with the name RR, we will build trust back and we will show how RR should operate, we have reverted back to its original logo to symbolise a return to its more successful years.”

I en intervju med esportsinsider säger Kim Alden även att det blir problematiskt för organisationen att betala dom uteblivna prispengar och löner då detta är ett helt nytt företag och att dom inte tänker betala dom gamla skulderna, utan menar att det gamla företaget borde göra det.

För ungefär en månad sedan offentliggjorde även Orbit att organisationen är tillbaka, med i styrelsen finns Patrik Andersson som tidigare varit VD för Orbit samt Red Reserve. Patrik pratade ut om situationen från hans sida i en intervju med Justin Lucky som driver Esports Talks som går att se här.


Artikelbild: Red Reserve
2020-08-10 16:33
Faruk "pita" Pita är en av de mest framgångsrika coacherna i svensk Counter-Strike. Han ledde Ninjas in Pyjamas till deras första major och har ett stort antal titlar under sitt namn. Men han har även en lång historia som startade redan i 1.6. I denna intervju går vi igenom den första halvan av pitas karriär.
2020-07-13 17:45
Chips är ju något som är otroligt gott. Men det blir ofta problem när man ska käka dessa framför datorn. Det blir ofta kladdigt och smulor kan hamna överallt. Tillsammans med Estrella har vi valt att testa lite olika metoder för att se hur man käkar chips vid datorn på bästa sättet. Här är våra resultat!

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..