×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

ACON

Skrällen: Team Empire utslagna ur Six Invitational

1
Six Invitationals 2020 började med 16 lag. Efter tre långa gruppspelsdagar och mycket Siegespelande är vi nu nere på 8. Största överraskningen? Team Empire, Raleigh Major-vinnarna och ett av europas starkaste lag, slogs ut av australiensiska Fnatic. Europas hopp om ännu en Invitational titel ligger nu i G2 och BDS händer.
Efter att gruppspelet är över kan vi konstatera att grupp A blev den största överraskningen. Nordamerikanska DarkZero Esports vann gruppen med 2-0 i matcher och kunde direkt gå vidare till kvartsfinal. Medan sydamerikanska FaZe Clan blev utslagna och fick åka hem efter att ha förlorat båda sina matcher. Den stora överraskningen kom i den sista matchserien i gruppen, den avgörande serien mellan Fnatic och Team Empire. Team Empire började bäst på första mappen Kafe Dostoyevsky, de inledde med att vinna tre raka rundor som försvarare. Men australiensarna slog tillbaka hårt, de vann sju(!) raka rundor och vann mappen. Fnatic slutade inte där, de fortsatte spela bra och vann ytterligare tre raka rundor på den andra mappen Club House. Team Empire kom tillbaka, men det var lite för sent. Efter 6 rundor spelade stod det 4-2 till Fnatic. När lagen bytte sida var Fnatic fortfarande ett snäpp vassare, de vann mappen med 7-5 och tog hem matchserien med 2-0 i matcher. Därmed stod Fnatic för årets största skräll när de slog ut förhandsfavoriten Team Empire.

Six Invitationals 2020 började bättre för de regerande världsmästarna G2 Esports i grupp D. De kunde säkra en förstaplats i sin grupp efter att först ha slagit Team Reciprocity med 2 matcher mot 1. Första mappen blev Consulate. Där kunde G2 vinna med 7-5. Men på andra mappen Club House slog Reciprocity tillbaka, hårt. De nollade G2, 7-0 i rundor. Därmed gick matchserien längden, till den tredje och sista mappen, Border. Det blev en jämn match, G2 började som försvarare och förlorade direkt första rundan. Men det blev bättre. De vann sen fyra raka rundor, och innan lagen bytte sida snodde Reciprocity åt sig en runda och ställningen var 4-2 till G2 inför sidbytet. Efter det tog Reciprocity två snabba rundor och plötsligt var ställningen 4-4. Men G2 stod emot, de spelade bra och kunda tillslut vinna mappen 7-5 och matchserien med 2-1. G2 kunde sedan säkra gruppsegern efter att ha slagit BDS Esport med 2-0 i matcher.

BDS inledde sitt gruppspel med att slå australiensarna i Wildcard Gaming med 2-0. Efter det förlorade de mot G2 med 2-0, och blev tvungna att spela en avgörande matchserie mot Team Reciprocity, som dessförinnan slagit ut Wildcard Gaming ur turneringen. Den avgörande matchserien blev en jämn historia. Första mappen blev Bank, båda lagen spelade så bra att vi blev tvungna att gå till övertid. Men BDS kunde vinna mappen med 8-7. Andra mappen, Club House, behövde dock inte gå till övertid då Reciproctiy vann med 7-5. Map 3, Border, blev den sista och avgörande mappen. Efter 6 rundor spelade stod det 4-2 till BDS, efter sidbytet gick BDS snabbt upp i en 6-2 ledning. Reciprocity kämpade och vann två rundor till ställningen 6-4, men tillslut kunde BDS ta hem matchen med 7-4 och därmed slog de ut Reciprocity ur turneringen och gick de vidare till kvartsfinal.

Ur grupp B gick Spacastation Gaming och Team SoloMid vidare till kvartsfinal medan de två sista europeiska lagen Rogue och Na'Vi blev utslagna. Grupp C slutade med att brasilianska Ninjas in Pyjamas och MIBR gick vidare medan Team Liquid och Giants Gaming blev utslagna.

Kvartsfinalerna börjar imorgon och ser ut på följande sätt:

USADarkZero Esports vs. EuropaBDS Esport
BrasilienNinjas in Pyjamas vs. USATeam SoloMid
AustralienFnatic vs. EuropaG2 Esports
USASpacestation Gaming vs. BrasilienMIBRArtikelbild: Siege.gg
2020-08-10 16:33
Faruk "pita" Pita är en av de mest framgångsrika coacherna i svensk Counter-Strike. Han ledde Ninjas in Pyjamas till deras första major och har ett stort antal titlar under sitt namn. Men han har även en lång historia som startade redan i 1.6. I denna intervju går vi igenom den första halvan av pitas karriär.
2020-07-13 17:45
Chips är ju något som är otroligt gott. Men det blir ofta problem när man ska käka dessa framför datorn. Det blir ofta kladdigt och smulor kan hamna överallt. Tillsammans med Estrella har vi valt att testa lite olika metoder för att se hur man käkar chips vid datorn på bästa sättet. Här är våra resultat!

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..