×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sponsrat inlägg

TÄVLING: Rädda julkulorna med Philips OneBlade

2
Att handla julklapp till en gamer kan ibland vara svårt. De flesta har preferenser när det kommer till gear såsom möss, tangentbord och hörlurar. Varför då inte fixa en present som de inte visste att de behövde - en rakhyvel som räddar julkulorna.
Philips OneBlade är för den som hänger mycket på Fragbite ingen nyhet. Produkten har setts i allt ifrån OneBlade Cup och Blast Pro Series till Fragleague, samt de otroliga reklamfilmerna. Philips har nu lanserat ett nytt kroppstillbehör till sin OneBlade, så att du kan raka hela kroppen säkert… Även där nere.


OneBlade kommer nu inte bara med ett rakblad till själva ansiktet utan nyheten Face & Body innehåller ytterligare ett rakblad som har ett skydd för känsliga områden. För de som har använt en mer traditionell rakhyvel vet ju hur ont det kan göra att skära sig i ansiktet, och på andra delar av kroppen. Det är dags att rädda alla stackars julkulor där ute - #Räddabollarna.Vill du veta mer om Philips OneBlade Face & Body? Läs då mer här.

Du som redan har en OneBlade kan även köpa ett body kit separat.

Tävling

Just nu kan du även vinna en Philips OneBlade Face & Body - skriv ditt bästa OneBlade julklappsrim här nere bland kommentarerna, så väljer tomten tre vinnare den 15 december. Lycka till!

Dela detta på internet

Contributor

Sponsrat innehåll,

22 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 22 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..