×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Kina

Ungdomar i Kina ska inte få spela mer än en och en halv timma om dagen

1
Enligt Bloomberg News ska en tjänsteman i Kina berättat för nyhetsbyrån Nya Kina att minderåriga i Kina ska få begränsad tid för onlinebaserade spel. Tillsynssmyndigheten ska begränsa speltiden till en och en halv timma.
Kina är ett land som är i framkanten av esport, speciellt i MOBA-spela såsom League of Legends och Dota 2. Att få fram nya talanger kommer dock att bli svårare för landet. Detta då minderåriga personer i landet ska få begränsad tid framför onlinespel. Enligt Bloomberg News ska en tjänsteman vid landets tillsynsmyndighet sagt detta i en intervju till nyhetsbyrån Nya Kina.

Detta ska vara till för att tonåringar inte ska bli beroende av spelandet. Enligt Breakit ska minderåriga endast få spela en och en halvtimma per dag, med undantag för helger. De ska i samband med detta införa ett system för att kunna verifiera användarna. Tencent, som äger Riot Games, 40 procent av Epic Games och Crossfire, har meddelat att de kommer att införa ett system för åldersverifiering redan i år till alla bolagens spel.
2020-04-30 16:13
Vad är egentligen det bästa CS-klippet någonsin? Vilken highlight är den krispigaste egentligen? Tillsammans med Estrella har vi tagit fram en expertjury som nominerat de bästa klippen någonsin. Nu är det din tur att rösta fram vilket klipp som är det bästa någonsin.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..