×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

USA

Kaceytron: "I owe about 20 000 dollars in taxes"

1
Twitch-profilen Kacey "Kaceytron" Caviness har just nu ungefär 25 dollar efter att IRS tömt hennes bankkonto. Orsaken ska vara att hon har runt 20 000 dollar som hon måste betala i skatt, men som hon inte betalt.
Streamern Kacey "Kaceytron" Caviness fann 2013 populäritet på Twitch när hon sände sina League of Legends-matcher live. Idag spelar hon en mängd olika spel på sin kanal, men hon har mött ett större bakslag då hon den 6 juni offentliggjorde att hon stött på problem med Internal Revenue Service (IRS). Enligt profilen ska IRS ha tömt hennes bankkonto på grund av problem med skatten.

Hon menar att hon alltid deklarerat som hon ska, vad hon dock inte gjort är att betala skatten som hon deklarerat för. Detta är något hon försvarar med att många ligger efter med skatteinbetalningen, till och med USAs president, IRS har valt att kräva in skatten genom att tömma hennes konto.

I owe about 20 000 dollars in taxes and they took all the money that was in my bank account, which is about 9 000 dollars. This isn't just money I had to fuck around with, this was my safety net money because what I do on Twitch is very risky, förklarar Kaceytron.

Risken Kaceytron refererar till är faktumet att hennes arbetsplats, Twitch, kan komma att försvinna när som helst då man exempelvis kan bli bannad och därmed inte få in någon lön. Hon skrattar dock åt händelserna, trots att det är jobbigt att förlora så pass mycket pengar. Hon tror att allt kommer att lösa sig och planerar att träffa en jurist som kan hjälpa henne att strukturera resterande och framtida betalningar till IRS.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..