×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Han hånades för kärleken till Star Wars — nu backar Luke Skywalker honom

2
Eric Butts gjordes i dagarna till åtlöje för sin kärlek till Star Wars, men communityn slöt upp vid hans sida. Han blev även hyllad för tårarna som föll under den senaste trailern av Luke Skywalker själv, Mark Hamill.
Under fredagen släpptes den första trailern för Star Wars: The Rise of Skywalker och miljontals fans tog till sociala medier för att dela sina tankar om den nionde filmen. Ett sådant fan var Eric Butts, en youtuber från Kentucky i USA, som laddade upp en reaction-video där han såg trailern för första gången. Han är utan tvekan ett stort Star Wars-fan och det syntes tydligt i videon då han lät tårarna falla medan kameran rullade. Dessvärre gjordes han till åtlöje för sin kärlek till filmserien, där bland den konservativa influencern Ashley St. Clair som skrev att filmer i samma genre har "skapat en besatthetskultur av otänkbara män". Men communityn backade Eric och snart slöt en oväntad profil upp vid hans sida, nämligen Mark Hamill som spelar Luke Skywalker.

Hi Eric. Thanks for sharing your amazing reaction to the trailer. It was inspiring to see you transported with joy in anticipation of IX. Makes what we do seem all the more worthwhile. All the best, Mark. PS: I salute you sir, skrev stjärnan och postade en gif av sin karaktär som gör en honnör.

Inte nog med att Mark satte ner foten och prisade Eric så gjorde fler profiler honom sällskap. Gary Whitta, som skrivit manuset till Rogue One samt arbetat med Star Wars-serietidningarna och serien Rebels, tweetade att han var ett fan av Erics reaction-videos och skapade en hashtag (#ILoveButts) som snabbt spreds över internet. Zootopia-skaparen Jared Bush, DC Comics-författaren Julie Benson och speldesignern Cory Barlog lyfte även dem youtubern till skyarna som representanter av deras respektive fandoms. Eric passade även på att visa att Ashleys ord gällande att han skulle vara "otänkbar" för en kvinna var felaktiga då han postade att han redan är förlovad fem gånger om med samma kvinna. Han håller nämligen på att bygga en samling av förlovningsringar för att bilda en "Infinity Gauntlet" inspirerad av Marvels Avangers.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..