×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

USA

TimTheTatman välkomnar sin son till världen — ingen stream på obestämd tid

2
Natten till fredag bjöd på tillskott i Tim "TimTheTatman" Bertars familj. Den amerikanska streamern välkomnade sin son Brewer till världen efter en hektisk födsel.
Sent i september 2018 offentliggjorde den populära Twitch-streamern Tim "TimTheTatman" Bertar att han skulle bli pappa för första gången, detta via en video där hans fru Alexis överraskade honom med att hon var gravid. Under kvällen den 8 april publicerade streamern en video via Twitter där han förklarade att han och frun skulle åka in till sjukhuset efter en 40 veckor lång graviditet. Under de kommande dagarna postade han ytterligare videouppdateringar via sociala medier i väntan på sonen.

I en av videouppdateringarna sa TimTheTatman att deras son kunde komma när som helst, men uttryckte även att han kunde välkomnas till världen senare än väntat precis som sin far. Sonen brås bevisligen på sin far då det tog flera dagar innan han tittade ut, den 11 april. I den sista uppdateringen håller profilen i den nyfödda bebisen som de valt att döpa till Brewer. Via Twitter har välkända profiler och fans gratulerat paret och TimTheTatman har inte bara tackat, utan även offentliggjort att han inte kommer att streama på ett tag.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..