×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

USA

Så slutade MrBeasts Youtuber Airsoft Battle Royale

3
13 lag om tre samlades i USA för att delta i Jimmy "MrBeast" Donaldsons Youtuber Airsoft Battle Royale med 200 000 dollar i prispott. Här har Fragbite samlat de bästa stunderna från eventet samt de vinnande lagen.
I dagarna höll Jimmy "MrBeast" Donaldson i ett speciellt evenemang för en video på sin kanal. Han bjöd nämligen in 39 youtubers som delades upp i 13 lag om tre. Bland de deltagande profilerna fanns flera Faze Clan-medlemmar och ett helt kvinnligt lag innehållande Kristen "KittyPlays" Valnicek och Imane "Pokimane" Anys. Lagen ställdes mot varandra i två riktiga battle royale-matcher på en stor airsoft-bana där målet var att skjuta sönder ballonger på varandra.

Varje match hade 100 000 dollar i prispotten som den vinnande trion fick lov att dela på. I första matchen gick Anthony Padilla ur som vinnare tillsammans med sina lagkamrater Robert James "Odd1sOut" Rallison och Jaiden "Jaiden Animations" Dittfach. Matchen därefter gick tre lag samman i en allians vilket visade sig vara rätt väg att gå. Det hela slutade med att dessa tre lag ställdes mot varandra i en episk fight som Preston "PrestonPlayz" Blaine Arsement, Andre "Typical Gamer" Rebelo och Nathan "Unspeakable" gick vinnande ur.

Artikelbild: MrBeast
2019-05-16 19:14
Som en del av vårt samarbete med Brothers fick våra Blast Pro Series-talanger en makeover. Viktor "vuggo" Jendey var sugen på något mer "stökigt". Med hjälp av Brothers gick han från en vanlig gamer till en stilig man i en somrig kostym.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..