×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Så slutade MrBeasts Youtuber Airsoft Battle Royale

3
13 lag om tre samlades i USA för att delta i Jimmy "MrBeast" Donaldsons Youtuber Airsoft Battle Royale med 200 000 dollar i prispott. Här har Fragbite samlat de bästa stunderna från eventet samt de vinnande lagen.
I dagarna höll Jimmy "MrBeast" Donaldson i ett speciellt evenemang för en video på sin kanal. Han bjöd nämligen in 39 youtubers som delades upp i 13 lag om tre. Bland de deltagande profilerna fanns flera Faze Clan-medlemmar och ett helt kvinnligt lag innehållande Kristen "KittyPlays" Valnicek och Imane "Pokimane" Anys. Lagen ställdes mot varandra i två riktiga battle royale-matcher på en stor airsoft-bana där målet var att skjuta sönder ballonger på varandra.

Varje match hade 100 000 dollar i prispotten som den vinnande trion fick lov att dela på. I första matchen gick Anthony Padilla ur som vinnare tillsammans med sina lagkamrater Robert James "Odd1sOut" Rallison och Jaiden "Jaiden Animations" Dittfach. Matchen därefter gick tre lag samman i en allians vilket visade sig vara rätt väg att gå. Det hela slutade med att dessa tre lag ställdes mot varandra i en episk fight som Preston "PrestonPlayz" Blaine Arsement, Andre "Typical Gamer" Rebelo och Nathan "Unspeakable" gick vinnande ur.

Artikelbild: MrBeast

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..