×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Första kvinnliga spelaren till NBA 2K League

1
Den första damspelaren har blivit valt till NBA 2K League och det var Warriors Gaming som skrev historia när de valde Chiquita "Chiquitae126" Evans till sitt lag. Ligan inleds den 2 april.
Natten till onsdag presenterades de nya lagen inför NBA 2K Leagues kommande säsong i USA och Warriors Gaming hade minst sagt ett ess i rockärmen då de chockade fansen med ett av sina val av spelare. De drog nämligen Chiquita "Chiquitae126" Evans till sitt lag i ligan. Detta var extra speciellt då det är första gången genom tiderna som en kvinnlig spelare går in i NBA 2K League och jublet var ett faktum. Trots att många i publiken visste att de inte skulle få en plats i laget efter att Warriors valt Chiquitae126 visade de en enorm respekt mot historiens första damspelare i NBA 2K:s högsta liga.

Warriors Gaming har skapat ett helt nytt lag med fokus på talangfulla spelare, något de minst sagt gjort då Chiquitae126 redan visat sin styrka in-game på planen. När hon gick upp på scenen såg hon själv väldigt chockad ut och under en intervju kunde hon inte hålla inne tårarna av lycka. Hon sa att hon kommer att fokusera på att vara den bästa lagkamraten som hon kan vara och att hon kommer att ta vilken roll laget än behöver henne som, men Warriors väntas placera henne i en betydelsefull roll under säsongens gång. Den inledande delen av ligan, Tip-Off, går av stapeln den 2 april.


Artikelbild: NBA 2K League

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..