×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Steam

Steamprofil når level 4 000 — har spenderat minst 300 000 dollar

2
Ett nytt världsrekord har nåtts. En användare under namnet "St4ck" har nått level 4 000 på sin Steam-profil, något som bara kan uppnås med minst 300 000 spenderade dollar.
Många är inte medvetna om att Steam har ett system som gör att konton och profiler levlar beroende på hur mycket personen bakom det spenderat, både av tid och ur plånboken. För att levla upp ett konto krävs det att innehavaren samlar samliga kort i ett set för att kunna göra en badge av det. En högre level innebär att fler förmåner blir tillgängliga för användaren. Några av förmånerna gör att man kan anpassa sin profil på olika sätt samt att man kan ha fler vänner på sin kontaktlista.

Ett nytt rekord har nu nåtts av en användare som går under namnet "St4ck". Användarens profil har nämligen nått level 4 000, något Reddit-användaren "Lite_OnE" offentliggjorde via en subreddit. Via sociala medier spekulerar nu andra användare om hur mycket St4ck tvingats lägga på sin profil och de har kommit fram till att användaren måste spenderat minst 300 000 dollar för att nå en sådan level. Enligt Steam-profilen äger kontot nära 5 000 spel och har ungefär 6 500 badges registrerade. Bland St4cks senast spelade spel finnes Counter-Strike: Global Offensive, med nära totalt 6 600 timmar spelade.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..