×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Polen

Kinguin stänger ner — TaZ skapar ny organisation

1
Under en presskonferens offentliggjorde Team Kinguin att de stänger ner sin verksamhet. I samband med detta skapar Wiktor "TaZ" Wojtas en ny organisation.
En av tidernas mest legendariska Counter-Strike: Global Offensive-spelare, Wiktor "TaZ" Wojtas, är nu på väg att bli organisationsägare. Nyheterna offentliggjordes under en presskonferens i Warszawa, Polen, då Team Kinguin även offentliggjorde att de kommer att slänga ner både sin CS:GO- och Fortnite-division. Den nya organisationen kommer TaZ att skapa tillsammans med Kinguins ägare, Viktor Romaniuk Wanli, samt ägaren av mediahuset Foszer Swaicki, Maciej Sawicki.

Organisationen har ännu inget namn, men kallas för ”Esports Performance Center” tills ett namn har offentliggjorts. Mer information väntas komma innan den 22 januari, samma dag som Ultraliga går av stapeln. Ultraliga är en polsk liga i League of Legends som organisationen redan står klar för, detta innebär alltså att Riot Games populära spel står på radarn. Ett annat spel som lär hamna under organisationens fana är CS:GO, med tanke på att TaZ är en av grundpelarna.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..