×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Världen

Red Dead Redemption 2 får Battle Royale-mode

2
Årets spel från 2018, Red Dead Redemption 2, får nu ett Battle Royale-läge i en ny uppdatering från Rockstar Games. Läget går under namnet "Gun Rush" och har plats för 32 spelare per match.
Den 26 oktober 2018 släppte Rockstar Games uppföljaren till deras västern-spel Red Dead Redemption. Spelet skulle komma att bli en favorit bland fans över hela världen, samtidigt som det skulle komma att skapas ett antal kontroversiteter kring det. Spelet säkrade dessutom ett flertal priser och nominerades inom flera kategorier i olika galor. Red Dead Redemption 2 vann bland annat titeln "Game of the Year" under The Game Awards 2018.

Nu har Rockstar offentliggjort en ny uppdatering till spelet, som bland annat ska lägga till ett Battle Royale-mode. Spelläget kommer att gå under namnet "Gun Rush" och en match kommer att innefatta 32 spelare samt en cirkel som blir mindre över tid. Spelarna kommer att ha som mål att samla vapen och ammunition för att sedan vara den sista överlevaren. Det kommer att vara tillgängligt i ett "free-for-all"-läge samt i olika typer av lag.


Artikelbild: Rockstar Games

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..