×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sponsrat inlägg

Nya skärmen ökar dina chanser till vinst: "Motståndarna kan inte gömma sig lika enkelt"

2
Vill du också ha två skärmar i en? Och se dina motståndare på platser där du tidigare inte kunnat se dem? Vi undersökte varför Samsung  49" Curved HDR QLED Gaming Monitor gör det möjligt.
Nej, det här är inget fusk. Det är helt enkelt en skärm från Samsung som är byggd för gamers. Eller för att citera John Hedendahl, produktchef på Samsung: ”Gamern får en perfekt överblick över hela spelscenen, precis som spelutvecklarna tänkt sig”.

Men vi börjar med varför Samsung  49" Curved HDR QLED Gaming Monitor ser till att du lokaliserar motståndarna fortare.

–    Skärmen har en inbyggd så kallad Black Equalizer för att optimera spelupplevelsen för användaren. Med enkla inställningar ges möjligheten att ställa in svärtan så mörka partier på skärmen kan bli betydligt lättare att se utan att de överexponeras. Detta kan ge en stor fördel i spel med mycket mörka partier där motståndare kan gömma sig, säger John Hedendahl, produktchef på Samsung.

Med andra ord, det går inte längre att trycka i ett mörkt hörn och tro att du är säker.Två skärmar i en

När en spelutvecklare bygger sitt spel vill de att spelarna ska ha överblick över hela spelscenen, något som inte är fallet med en platt skärm. För att du ska lyckas få den känslan krävs en välvd panel.

–   Skärmen är en Super Ultra-wide Monitor med det unika bildförhållandet 32:9, vilket alltid ger gamern perfekt överblick över hela spelscenen. Den välvda panelen på 1800R skapar en visuellt omslutande effekt och bidrar till en fördjupande känsla vilket gör att spelaren hela tiden är i händelsernas centrum, berättar John.

Blev du sugen på att testa skärmen? Här kan du läsa på om dess egenskaper.

Advertisement
2019-05-07 13:34
Sverige var fortsatt dominanta efter SK Gamings vinst i Samsung Euro Championship 2007, men året därpå var det Fnatic som tog plats på prispallen. Tillsammans med Samsung tar vi en titt tillbaka på svenskarnas framgångar.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..