×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Fragleague

Tenshi en av programledarna för Fragleague

4
Fragleague kryper allt närmre och nu kan vi stolt presentera en av programledarna för höstens säsong. Lucas "tenshi" Collard går in som en av programledarna och kommer även att casta alla matcher från högstadivisionerna.
Anmälan är fortfarande i full gång och med över hundra lag hittills anmälda kan vi nu offentliggöra en av de ansikten som kommer att dyka upp under sändningarna i höst. Lucas "tenshi" Collard, som var med och kommenterade Philips OneBlade Cup tidigare i våras, kommer förutom att vara en del av alla söndagssändningar även att kommentera alla matcher från högstaligorna under veckodagarna.

"Det ska bli grymt kul att vara en del av Fragleague denna hösten. Att vara med och bygga gräsrot är något jag alltid kommer ha en stor passion för." säger Lucas "tenshi" Collard.

Syftet med Fragleague är att erbjuda er, våra läsare, och självklart en massa andra en möjlighet att tävla på ett seriöst sätt. Fragleague är nämligen ett divisionssystem för alla. Är du bra? Då ska du kanske lira i högsta ligan. Är du lite sämre? Ja, då är det kanske division 3 som gäller. Säsong 1 startar den 25e September med en total prispott på 250 000 SEK och produktpriser.PUBG är för tillfället under stängd beta på Faceit så för att anmäla er behövs beta access. Om ni inte har det ännu så är det bara att använda nyckeln "FRAGLEAGUE2018" på PUBG-sektionen.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..