×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Fragbite

Fragbite blir eget bolag — mycket spännande på gång

8
Välkommen till nya Fragbite — på riktigt. Idag kan vi stolt presentera att Fragbite numera inte kommer att ligga under Nyheter24, utan vi kommer att arbeta under eget bolag.
Vi har redan haft en enorm succé i samband med Fragleague och för att kunna växa ytterligare har vi nu tagit beslutet att gå ifrån Nyheter24 för att starta ett eget bolag under Fragbites varumärke. Ett av de stora startskotten för nya Fragbite är vår satsning Fragleague som drar igång i slutet av september. Tillsammans med tunga sponsorer så som Arla och Philips möjliggörs strukturerad, tävlingsinriktad esport för alla.

— Detta är den största satsningen som gjorts på Fragbite. Det kommer ske många positiva förändringar, framförallt så har vi nu ett helt team fullt dedikerat till Fragbite med en ny arbetsplan framåt. Vi har bland annat gjort nyrekryteringar inom videoproduktion samt projektledning, allt för att kunna erbjuda bästa möjliga community, av gamers, för gamers, säger Daniel Pereaux som numera är VD för Fragbite.

Satsningen kommer att synas mer och mer ju längre fram i tiden vi kommer. Bland annat kommer vi att satsa mycket på rörligt material, något som kommer att synas på sajten inom en snar framtid. Med vi tänker "nytt" där vi alltid är öppna för idéer och tankar från våra läsare. Vi vill skapa ett Fragbite med möjligheter, ett Fragbite som kommer att bli det första folk tänker på när de hör "esport". Nu har vi dessutom resurser och utrymme för att kunna göra detta tillsammans.

Teamet

Ledarrollen lämnas över till Daniel Pereaux, som inte bara blir VD utan även säljansvarig för Fragbite och Fragleague. Han hoppas, tillsammans med oss i teamet, att Fragleague ska bli en av världens största ligor för amatörer inom fem år. Detta är något vi vill göra tillsammans med er, vårt community. Viktor "vuggo" Jendeby kommer att fortsätta ansvara för Fragbites helhetsprodukt, vilka mål, riktlinjer och visioner vi siktar mot. Det redaktionella ansvaret hamnar på Carolina "quiethell" Mårtensson och nyrekryterade Kalle "hallonkraem" Strömgren. vuggo och Pereaux kommer dessutom att vara ansvarig för Fragleague tillsammans med Daniel "kappez" Kauppinen. Den tekniska biten på Fragbite kommer att fortsätta att vara Fredric "Nallen" Bohlins ansvar.

15 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 15 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..