×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sponsrat inlägg

Fragbite ingår samarbete med E-Sport Sverige, Lite bättre, Lite finare

1
Esporten fortsätter växa och i samband med detta inleder Fragbite ett samarbete med Facebook-gruppen "E-Sport Sverige, Lite bättre, Lite finare".
För att stärka Fragbites utveckling har vi nu valt att ingå ett samarbete med en av Sveriges största esport-grupper på Facebook. "E-Sport Sverige, Lite bättre, Lite finare" är en plats för esport-intresserade att träffa nya vänner, ställa frågor och diskutera ett flertal olika speltitlar. En glad och positiv atmosfär gör att gruppen blir ett perfekt ställe för likasinnade i alla åldrar att hänga.
"Vi är otroligt glada över möjligheten att ingå ett partnerskap tillsammans med Sveriges största nyhetssite för esport."
William Zachrisson, en av grundarna av Esport Sverige-gruppen

"Vi är grymt glada att ha hittat en redan stor och etablerad Facebook-grupp med stort engagemang för esport-intresserade. Vi delar vision om att esport är något för alla och kommer i detta samarbetet kunna lära av varandra hur man når fler, på ett så bra sätt som möjligt!"
Viktor "vuggo" Jendeby, Brand Manager på Fragbite
I gruppen diskuteras allt från Counter-Strike: Global Offensive till League of Legends. Även titlar som Playerunknown's Battlegrounds, Fortnite och Dota2 tas upp i gruppen. Det finns helt enkelt något för alla. En samlad grupp för alla olika spel, det vill säga att man inte behöver hoppa mellan olika grupper om ett specifikt spel — här finns allt och lite till.

Är det något spel du är mer intresserad av? Gruppen använder sig av ett taggsystem så att du på ett effektivt sätt kan se just det du vill läsa om.

Om E-Sport Sverige, Lite bättre, Lite finare

"E-Sport Sverige, Lite bättre, Lite finare" är en av sveriges absolut bästa Facebook-grupper för esport. Med flera år på nacken slipas gemenskapen som en diamant.

I gruppen kan du träffa nya vänner, ställa frågor eller bara hänga om du har ett brinnande intresse för esport. Du kan även finna filmer, bilder, bets och posta trades i gruppen. Såklart finns det också en oerhört stor plats för diskussion.
Gå till gruppen här!

8 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 8 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..