×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Svenska ungdomar vill vara mer som Stewie2k och shroud

-3
Visste ni att svenska ungdomar mellan 15-29 år vill vara mer som Jake "Stewie2k" Yip och Mike "shroud" Grzesiek? Det visar en ny studie framtagen för årets upplaga av "Ungdomsfokus".
Rasmussen Analyst har tillsammans med Nyheter24-Gruppen tagit fram en studie över vilka kända profiler unga vill vara mer som, samt vilka kända profiler de anser lever ett extra spännande liv. Studien visar att män mellan 15-29 år vill vara mer som esport-profilerna Jake "Stewie2k" Yip, Mike "shroud" Grzesiek och Jaryd "Summit1G" Lazar. Dock så är det förvånansvärt lite svenska namn då varken Patrik "f0rest" Lindberg, Christopher "GeT_RiGhT" Alesund eller Olof "olofmeister" Kajbjer nämnts. Trots allt smyger sig 1.6-legendaren Emil "HeatoN" Christensen in på ett hörn.

Även kvinnor i samma ålder ser upp till esport-profiler då de svarat att de vill vara mer som Ricky "Banks" Banks, mannen bakom Faze Clan. Studien visar även att kvinnor ser att Banks lever ett extra spännande liv. Högst upp på listan över profiler inom spelvärlden finnes dock Felix "PewDiePie" Kjellberg som driver världens största Youtube-kanal och är född i svenska Göteborg. Både kvinnor och män tycker att Kjellberg lever ett spännande liv och en del önskar till och med att de var mer som honom.

Läs mer om Ungdomsfokus här
nyheter24gruppen.se

7 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 7 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..