×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sponsrat inlägg

Fragbite och UMO tackar för samarbetet

5
Tidigare i vår inledde Fragbite och UMO ett samarbete som möjliggjorde användare på vårt forum att få svar på alla möjliga frågor om livet. Här är de vanligaste frågorna som dök upp.
Två månader har gått sedan sexualupplysaren och sjuksköterskan Johan Nilsson gav sig in i diskussionerna på forumet och var med och svarade på frågor om allt mellan himmel och jord. Ett samarbete som uppskattades av många besökare har nått sitt slut här på Fragbite och bland alla frågor som dök upp var de några som ställdes oftare än andra.

"Det har känts jättebra att under de senaste månaderna kunna möjliggöra ytterligare ett sätt för våra besökare att få hjälp med problem och svar på sina funderingar på ett enkelt och smidigt sätt. Våra värderingar klickar väl med UMO och det har varit ett uppskattat samarbete både från oss, UMO och våra besökare."

Viktor "vuggo" Jendeby, Brand Manager, Fragbite

Vi har här samlat några av de vanligaste frågorna som UMO tar emot på sin sajt.
Vad gör jag åt mina finnar? Svar

Hur mycket alkohol tål en 16-åring? Svar

Varför blir jag kåt så ofta? Svar

Jag mår dåligt och har panikångest, vart ska jag vända mig? Svar

Hur träffar jag någon att bli ihop med? Svar

Trots att vi är mycket glada för samarbetet är det alltså inte längre möjligt att ställa era frågor via vår site. Om du har fler frågor eller funderingar kan du alltid nå UMO via UMO.se på den här länken. Du kan även bläddra igenom UMO:s egna Podcast där alla möjliga frågeställningar tas upp. I deras 30:e avsnitt med temat "Min tjej tycker att jag spelar för mycket!" gästade Viktor "vuggo" Jendeby och det finns att hitta på UMO-poddens site.

Vad är UMO?

UMO.se är en webbplats för alla som är mellan 13 och 25 år. Hos UMO kan du få kunskap om kroppen, sex, relationer, psykisk hälsa, alkohol och droger, självkänsla, och mycket annat. Du kan få svar på dina frågor eller få nya idéer om hur du kan tänka kring ditt liv.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..