×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

Fortnite till Dreamhack Summer — 20 000 kronor i prispotten

-1
Ett av världens just nu största spel, Fortnite, kommer till Dreamhack Summer 2018. Förutom en solo- och duo-turnering kommer deltagarna ha chansen att spela med profiler som Johan "Ettnix" Bengtsson på scen.
Dreamhack har offentliggjort att Fortnite läggs till på turneringslistan inför sommarens evenemang i Jönköping, Sverige. Turneringen kommer att hållas i två delar, där den ena endast är för solo-spelare och den andra för duo-lag. Varje del har 10 000 svenska kronor i prispott, det vill säga att 20 000 kronor ligger i den totala potten. Turneringen kommer att spelas som en BYOC, det vill säga att om du har datorplats och BYOC-biljett kan du delta.

Utöver BYOC-turneringen har Dreamhack bjudit in fyra streamers som communityn kommer att ha chansen att spela med på scen. Profilerna är Gabriella "Gabbie" Berthagen, Roxanne "roxyproxxy" Janevret, Alex "D'Rosso" D'Rosso och Fnatics Johan "Ettnix" Bengtsson. Detta blir Fortnites andra turnering i större skala, med den första på plats i Las Vegas då en av världens största streamers, Tyler "Ninja" Blevins, höll ett evenemang i sitt eget namn där spelet spelades för en stor summa pengar.

Mer information om turneringen
dreamhack.com


Artikelbild: Epic Games

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..