×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

MTG Sport-chefen byter till esport — tar topposition inom Dreamhack

1
Dreamhack får ett nyförvärv i form av den tidigare MTG Sport-chefen Peter Nørrelund. Han kommer nu att arbeta nära VD:n Marcus Lindmark i hopp om att expandera ytterligare.
Peter Nørrelund kliver ner från positionen som chef för MTG Sport och flyttar i stället över till esportens värld. Detta sker genom att Nørrelund tar plats bredvid Dreamhack-VD:n Marcus Lindmark - viket innebär att de båda kommer att ta ett delat ansvar för den svenska turneringsarrangören framöver.

Förutom Dreamhack ingår även jätten ESL i MTG:s företagsportfölj, men det är ett helt annat område som står för de största inkomsterna - nämligen mobilspel. Här är det de företagen Kongregate och Innogames som står för fiolerna. Nørrelund tillträder sin nya position inom MTG från och med den 1 juli 2018, men hans roll i Dreamhack påbörjas med omedelbar verkan.

Nørrelund ska hjälpa företaget att utvidga sin företagsportfolio
mtg.com

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..