×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Fragleague

Fragbite med ny storsatsning — lanserar Fragleague

13
Efter år av framgångsrika turneringar, med stort genomslag både i Sverige och internationellt, har det nu blivit dags att ta ett omtag. Därför lanserar Fragbite i höst en helt ny esportliga under namnet Fragleague.
Ligan, som fokuserar på de svenska och nordiska scenerna, kommer att vara en öppen sådan med ett flertal olika divisioner. Detta för att alla som vill delta ska få plats, oavsett vilken nivå de för tillfället befinner sig på.

CS:GO först ut, fler titlar aktuella

Den första säsongen av Fragleague kommer att utgöras av en CS:GO-liga. Det kan dock, redan till den första säsongen, komma att bli aktuellt med fler speltitlar. Inte minst för att vi har som mål att täcka en så stor del av esportscenen som möjligt.

En av de titlar som kan komma att läggas till redan till premiärsäsongen är PUBG. Spelet har visat på en stor tillväxt och ökar även i populäritet som esporttitel. Philips OneBlade Cup, en 13 veckor lång PUBG-turnering som Fragbite arrangerar tillsammans med Philips, kommer att bli den första försäsongsturneringen. Den kommer att hjälpa ligaledningen att utvärdera titelns framtida potential och eventuella plats inom Fragleague.

250 000 kronor till första säsongen

Premiärsäsongen av Fragleague kommer att innehålla en prispott på 150 000 kronor. Dessutom lägger vi till ytterligare 100 000 kronor i hårdvarupriser, vilket innebär att det sammanlagda värdet på prispotten landar på 250 000 kronor.

Fragleague kommer att, tillsammans med sina partners, att hålla en försäsongsturnering. Lagen som sedan ansöker om att delta i premiärsäsongen av Fragleague kommer att tilldelas en seedning uitifrån deras placering i försäsongsturneringen, i kombination med andra potentiella meriter.

Samtliga matcher i den högsta divisionen kommer att sändes live. Dessutom kommer utvalda matcher och relaterat innehåll att visas i en studioshow som sänds varje vecka, och som kommer att bjuda på högprofilerade gäster.

Pressmeddelandet i sin helhet finnes på Fragleagues officiella hemsida, fragleague.com.

8 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 8 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..