×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sponsrat inlägg

Fyra Fragbite-användare fick prova på IEM Katowice 2018 Digital Pass Closed Beta – det här var deras första intryck

3
I helgen började Znipe.TV tillsammans med ESL bjuda in proffs inom esport till sin nya Digital Pass Closed Beta. Det är framförallt professionella spelare som fått access till betan, men Fragbite fick tag på fyra betanycklar som vi testade tillsammans med några trogna användare.
Denna artikel har publicerats i samarbete med Znipe.tv.

I helgen satt säkert många Fragbite-användare och tittade på matcherna från IEM Katowice 2018. Fyra av dessa gjorde det genom den nya Digital Pass-tjänst som Znipe.TV och ESL lanserar tillsammans. Fragbite lyckades få tag på access till betasändningen som vi testade tillsammans med några av er användare.


En person som testade betaversionen var Fragbites Brand Manager och Fnatics före detta coach Viktor “vuggo” Jendeby. Han har under hela veckan tittat på CS:GO-sändningarna från Katowice och har mycket att säga.

Vad var skillnaden på Znipe.TVs Digital Pass jämfört med andra tjänster?
– Just kvalitén (full 1080p HD) samt möjligheten att titta på individuella spelare är kul. Jag uppskattar också att jag kan få en större minimap då jag intresserar mig mer för macro-perspektivet när jag kollar på CS än det individuella. Jag upplevde också att kvalitén var bättre, både upplösning och fps. Kändes mer smooth än på andra plattformar.

Digital Pass är i Beta och Znipe.TV jobbar med betatestarna för att göra produkten bättre, vad vill du ge för feedback?
– Jag hade gärna haft möjligheten att titta på olika matcher på samma stage snarare än bara pop-out. Exempelvis under onsdagen då jag ville ha mainstream för NiP-ORDER och VP-Heroic igång med respektive minimaps samtidigt.

Tog du del av något extramaterial från sändningen?
– Det var efter lite scrollande och letande jag hittade att det fanns intervjuer med spelare på plats. Förslagsvis kan man om man startar en match med NiP-Fnatic bli presenterad med allt content ni gjort för NiP-Fnatic. Det behövs i alla fall presenteras tydligare på något sätt, för det är kul att den möjligheten finns för oss som tittar, avslutar Viktor.


Även om Viktor är den som har tittat mest, så var det den trogne Fragbite-användaren Erik som var först ut - under söndagen tittade han på Dota2-finalen.

Något speciellt du uppskattade med sändningen?
– Det bästa för mig var att jag under en hel match kunde följa min favoritspelare Matumbaman som mid carry ur hans synvinkel. På så sätt kunde jag lära mig själv och bli bättre på spelet. Hela sändningen fick mig egentligen att få en helt ny syn på hur Dota2 spelas på den absolut högsta nivån.

Vad var bäst med sändningen?
– Att kvalitén var väldigt bra samt att jag själv var producent. Det var en ny känsla jag aldrig har haft kring esportsändningar förut. Jag bestämde vad jag kollade på!

Något som inte fungerade så bra?
– Det var någon gång som de olika "point of viewsen" inte var synkade men det var bara en kort period, berättar Erik för Fragbite.


En annan trogen Fragbite-användare är Karl, som under tisdagen såg på CS:GO-sändningarna från Katowice.

Vad var skillnaden på Znipe.TVs Digital Pass jämfört med andra tjänster?
– Det bästa är att man inte missar någon frag eftersom det är en själv som styr vad man vill se och vilken spelare. Jag uppskattade också att man verkligen ser när någon dör, man ser hur spelare roterar och byter positioner, avslutar Karl.

Sist ut var Fragbites egna Joakim Jansson som sakta men säkert drog på sig influensan under helgen och valde att tillbringa sin tid i sängen med Znipe.TV. Han uppskattade framförallt VOD-funktionen:

– Att titta igenom matcher man missat eller av analytiska skäl vill titta igenom igen kan ibland vara plågsamt genom en annan plattform då det inte finns någon vettig timeline. Znipe bryter ner runda för runda vilket gör att man enkelt får en överblick av vad som händer. Detta samt att man kan titta på vilken spelare man vill och se segment som en huvudsändning annars missar är extremt värdefullt, säger Joakim.


Ställ dig i kö för att testa Znipe.TV:s betaversion

Znipe.TV:s vision är att bli den bästa plattformen för att titta på esport och ge den ultimata streamingupplevelsen, utan reklam eller onödiga popups och med egna esportshower som följer spelare, lag och alla turneringar. För att nå dit söker Znipe.TV och ESL feedback från communityt. Znipe meddelar att de kommer låta fler personen testa betaversionen i kommande event. Ställ dig därför redan nu i deras kö och ha en chans att få en betanyckel.

Dela detta på internet

Contributor

Sponsrat innehåll,

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..