×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Fragbite

Undersökning inför nytt projekt med Philips

1
Fragbite och Philips bygger vidare på höstens samarbete, nu med en satsning på den populära speltiteln Playerunknown's Battlegrounds, mer känd som PUBG. Innan vi avslöjar mer behöver vi din hjälp.
Tillsammans med vår partner Philips, som vi samarbetade med redan under hösten, kommer vi inom kort att offentliggöra en satsning på PUBG. Exakt vad satsningen går ut på kommer vi att berätta lite längre fram.

Ärlighet varar längst

Nu vill vi ha din hjälp med att svara på några snabba frågor om Philips. Anledningen till att vi ställer dessa innan vi presenterar vad projektet går ut på är att vi vill påverka era svar så lite som möjligt.

Frågorna är få och snabba, vi estimerar att undersökningen tar ungefär en minut att genomföra. Vi ser att ärlighet varar längst, så var inte blyga med att svara helt ärligt på frågorna nedan. Tack på förhand!

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..