×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Fragbite

Fragbite inleder samarbete med Gillette — nu behöver vi din hjälp

0
Det är spännande tider på Fragbite och mycket händer bakom kulisserna. Därför är det med glädje som vi kan presentera vår nya partner Gillette. Jättekul tycker vi, så klart. Först vill de dock vända sig till er för att få svar på några snabba frågor.
Vi vill helt enkelt att ni svarar på lite frågor om vår partner Gillette. Det handlar om några riktigt snabba frågor, något som du kan passa på att göra medan ditt favoritspel laddar på datorn eller när du är på väg hem från din vardagssyssla.Tack för att du tog dig tid!
igår 09:16
Hur väl känner du igen CS:GO-spelarna? Testa dina färdigheter i Fragbites nya skäggquiz i samarbete med Philips OneBlade. Priser från Philips Grooming står på spel mellan de som är bäst på att peka ut vilket skägg som hör hemma på vilken spelare.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..