×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Fragbite

Fragbite söker nya skribenter — flera speltitlar aktuella

4
Det har blivit dags att ta in nytt blod till Fragbites "crew". Vi söker nu, huvudsakligen, skribenter inom en rad olika speltitlar. Så ta chansen och ansök redan idag, kanske blir du en del av Fragbite-familjen under 2018.
Precis som vi avslöjade i lucka två av Fragbites julkalender öppnar vi nu upp sajten för fler spel än CS:GO. Detta är förvisso inget nytt då Fragbite tidigare rapporterat om titlar som Dota 2, League of Legends och Starcraft 2.

Nu vill vi dock åter bredda sajten och erbjuda er besökare intressant läsning inom ett flertal titlar. Av den anledningen, tillsammans med vår önskan att alltid bli bättre, behöver vi därför få in nya duktiga och engagerade personer som vill vara med och utveckla Fragbite. Är du intresserad av något speciellt esportspel, besitter du expertiskunskaper inom någon av de hetaste titlarna, eller är du kanske en hejare på att redigera videos från din favorittitel - tveka då inte. Sök direkt! Längst ner i den här nyhetsartikeln hittar ni några exempel på aktuella spel. Finns inte din favorittitel med? Ingen fara. Ansök ändå.


Är du nyfiken på hur ansökningsprocessen ser ut? I sådana fall vi sedan tidigare publicerat ett blogginlägg på ämnet. Länk till det hittar du under "relaterat" lite längre ner.

Praktik på Fragbite

Är du intresserad av att få praktisera hos oss på Fragbite finns även den möjligheten. Det gäller både för kortare och längre perioder. Skicka ett mejl till Per eller Viktor (epostadresser hittar du här nedanför) och berätta lite mer om dig själv, vad du pluggar, vad du skulle vilja göra på Fragbite och när, samt hur länge, du är intresserad av att praktisera hos oss.

Har du några frågor är du alltid varmt välkommen att höra av dig till chefredaktör Per Sjölin (per.sjolin@fragbite.com) eller Brand Manager Viktor "vuggo" Jendeby (viktor.jendeby@fragbite.com).

Vi ser fram emot din ansökan!

Exempel på speltitlar som är av intresse: Counter-Strike: Global Offensive, Playersunknown's Battlegrounds, Overwatch, League of Legends, Dota 2, Paladins, Starcraft 2.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..