×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Fragbite

CS-tipset får en boost med priser från Xtrfy

7
I höstas tillkännagav vi att CS-tipset här på Fragbite skulle få lite kärlek. Säsonger infördes och vi nämnde också att vi jobbade på att belöna de skickligaste med något litet extra, förutom Hall of Fame-titeln. Nu kan vi avslöja att så kommer att ske, med hjälp av Xtrfy.
Den första säsongen av CS-tipset på Fragbite närmar sig sitt slut. När klockan slår och vi går över till att skriva 2018 i kalendern är det för sent att delta, då går vi nämligen in på 2018 års första säsong. Då har det även blivit dags att summera denna premiärsäsong där vi har fördubblat antalet deltagare som tilldelas Hall of Fame-titeln (från fem till tio) och nu även alltså kommer att erbjuda fina priser.

I samarbete med Xtrfy kommer vi att belöna de tre deltagare som visat sig vara bäst under denna förta säsong av det nya CS-tipset. Förstapriset är inget mindre än ett H1-headset från den svenska tillverkaren.

1. Xtrfy H1 Headset + XGP1-musmatta
2. Xtrfy M1 Gamingmus + XGP1-musmatta
3. Xtrfy XGP1 extra large-musmatta

Det är bara att passa på nu under ECS, för att ge dina bites en extra boost och klättra på resultatlistan. Lycka till!

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..