×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sponsrat inlägg

Därför borde du ha en egen server – precis som proffsen

-12
Det värsta som finns är servrar som skapar problem på alla möjliga olika sätt, genom tjänster som Fragnet kan du kraftigt minimera risken för sådana komplikationer.
Det finns massvis av anledningar till att ha en egen server, och på så sätt slippa alla problem som kan uppstå när man hyr servrar under kortare perioder. Vi tänkte därför lista de allra viktigaste anledningarna till att du bör ha en egen server att spela på.

1. Bättre hårdvara

Det jobbigaste som finns är när en server lägger av helt och hållet eller får problem mitt under ett game. Och sen inte få den hjälpen du behöver, en tjänst som hjälper dig med det är Fragnet som erbjuder den bästa hårdvaran och hjälp 24/7 om nu problem skulle uppstå.

2. Bättre tick = bättre spelupplevelse

De flesta servrar har en tick-rate på 64, Fragnet erbjuder 128 i tick, ganska logiskt att du får en bättre spelupplevelse då. En högre tick-rate innebär att servern uppdaterar saker som spelares positioner snabbare.

3. Bättre ping

Om du köper en server genom Fragnet kan du placera den utifrån var du och dina vänner befinner er. På så sätt kan du se till så att du har så låg ping som möjligt och minska risken för lagg. I bilden nedan kan du se alla platser som Fragnet erbjuder servrar i.4. Man får en egen voice server

Du får en helt egen server där du kan prata med dina lagkamrater.

5. Creddigt

Sist men inte minst är det ju väldigt creddigt att ha en egen server. Proffsen har det, och snart kanske du.

Om du är intresserad av att ha en egen server, där du kan spela tillsammans med dina polare utan att ovälkomna problem uppstår, kan du göra det på Fragnet. På deras servrar som finns runt om i världen kan du spela Battlefield, Counter-Strike: Global Offensive, Minecraft och självklart en massa mer. Priserna varierar för varje spel men exempelvis kostar CS:GO endast 85 kronor i månaden.

Här kan du enkelt fixa en server genom Fragnet.

Dela detta på internet

Contributor

Sponsrat innehåll,
2018-10-29 17:22
Vilket var egentligen Europas bästa Counter-Strike 1.6-lag? År 2007 säkrade svenska SK Gaming med bland andra Abdisamad "SpawN" Mohammed och Robert "RobbaN" Dahlström denna titel framför Samsung-skärmarna i Tyskland.

13 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 13 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..