×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sponsrat inlägg

Äntligen är uppföljaren här – spana in Star Wars Battlefront ll

-27
EA levererar en av deras mest påkostade produktioner någonsin i Star Wars Battlefront II och mycket är nytt sedan ettan.
För drygt två år sedan kom Star Wars Battlefront, nu är det dags för den andra upplagan och mycket har hänt. EA har slagit på den stora trumman och levererar ett av de mest påkostade spelen någonsin.

Du är fienden

Du får glömma allt hat du känt mot Imperiet, för i Star Wars Battlefront ll går du över till "the dark side" och tar rollen som Iden Versio, ledaren över Imperiets specialförband Inferno Squad.

För er som älskar filmerna så är storyn i Battlefront ll en brygga mellan The Return Of The Jedi och The Force Awakens och kan därför uppleva något som sker i tidsperioden mellan att dödstjärnan till slut förstördes och framväxten av förutsättningarna i The Force Awakens.

I trailern till spelet är Inferno Squad, ledda av Iden, i strid mot rebellerna vid den naturrika planeten Endor. Rebellerna är ute efter dödsstjärnan och lyckas med sitt uppdrag. Nu är det dags för dig att återställa ordningen, och begrava rebellerna.

Nu undrar du kanske varför man får spela som fienden? Jo, det är för att spelutvecklarna vill visa hur avgörande moment har uppfattats från den andra sidan, och att även imperiet är människor, att de är individer med en stark övertygelse om att de kämpar mot terrorister.

Vad är nytt i Battlefront ll?

Det är egentligen en hel del saker som är nytt, men det som sticker ut mest är nog uppbyggnaden av en helt ny planet. I spelet kommer vi även få uppleva livet på Vardos som är Idens hemplanet.

En annan stor nyhet är att spelet har byggts upp genom tre olika studios. Sveriges stolthet DICE står för multiplayer-läget, Motive Studios har ansvaret för singelplayer och till sist har EA anlitat Criterion, som är experter på bilspel, för att ha hand om fordonen och rymdskeppen.

Den 17 november kommer du att kunna se resultatet och ta reda på om Imperiet kan begrava rebellerna. Tills dess kan du se en trailer här.
2018-10-29 17:22
Vilket var egentligen Europas bästa Counter-Strike 1.6-lag? År 2007 säkrade svenska SK Gaming med bland andra Abdisamad "SpawN" Mohammed och Robert "RobbaN" Dahlström denna titel framför Samsung-skärmarna i Tyskland.

11 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 11 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..