×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig

Sverige

Hi-Fi Klubben bjuder in till Gran Turismo Sport-tävling

0
Även om Counter-Strike: Global Offensive må vara favoritspelet för oss på Fragbite, så uppmuntrar vi till att testa andra spel. Om du är en fena på bilspel kan du besöka Hi-Fi Klubben för att få testspela Gran Turismo Sport samt vinna härliga priser.
Fram till på fredag bjuder Hi-Fi Klubben in spelare att testa nya Gran Turismo Sport i sina butiker. Inte nog med det så kommer varje butik tävla ut ett par Arctis 3-hörlurar från Steelseries till den besökare som avslutar veckan med snabbast tid.

Förutom det så kommer den som har snabbast tid i Sverige belönas med en helt egen hemmabio. Det vill säga att besökaren som visar sig bäst i landet kommer kamma hem projektor, duk, högtalare, hemmabioreciver och ett Playstation 4 Pro.

I ett pressmeddelande förklarar Jamie Fleuret, PR-ansvarig för Hi-Fi Klubben i Norden, att de vill ge spelare chansen att få samma ljudupplevelse när de spelar som de får när de ser en biofilm. De understryker att det inte bara är relevant för den som spelar via en konsol, utan även för den som lirar via en dator.

Läs mer om evenemanget och hitta din närmaste butik här
hifiklubben.se

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..