×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Fragbite

Fragbite fyller 15 år — vi firar med att lotta ut Dreamhack Winter-biljetter

4
I dag är ingen vanlig dag, för det är våran födelsedag! 15 år på den blå sajten har gett oss mycket och ni har alla varit en del av denna resa. För att fira lottar vi ut fem datorplatser till årets sista Dreamhack-stopp, Dreamhack Winter.
För 15 år sedan fick två 16 år gamla tvillingbröder en idé, som skulle komma att förändra svensk esport. Tomas "samot" Hansson skred i verket och kodade ihop den blåa sajten med sin bror, Filip "flpee" Hansson, som hjälp. En nyhetssajt för esport, vilket var ett tidigt språng ut i esportvärlden, grundades den första november 2002. Åtta år senare lämnade bröderna över sitt barn, om vi nu får kalla Fragbite för det, till Nyheter24-Gruppen. I dag lever Fragbite vidare, lika vindtätt som för 15 år sedan och med nya ansikten i familjen.

"Fantastiskt roligt att se hur Fragbite har utvecklats och fortsätter att utvecklas i takt med esportens utveckling. Det ska bli minst lika roligt att följa de kommande 15 årens utveckling! PS: Ta Swebus till DreamHack Winter", kommenterar Tomas "samot" Hansson som numera arbetar för Swebus.

Tillsammans har vi arrangerat Fragbite Masters, Yoggi Yalla Cup och mycket mer. Kontorsbloggen har dundrat på liksom våra fötter under diverse evenemang över hela världen. Medlemmar har kommit och gått, men en fortsatt tillväxt har trots allt bestått. Senast såg vi André "rich" Åkerblom lämna över sajten till Per "Xerm" Sjölin och Viktor "vuggo" Jendeby blev en del av familjen efter en lyckad sändning av PGL Major Krakow. Carolina "quiethell" Mårtensson har gett damscenen en större plats och Joakim "JoeAWESOME" Jansson har drivit projekt på Fragbite. Tillsammans med Fredric "Nallen" Bohlin, som varit en stark pelare för Fragbite i 13 år, har vi även lanserat en internationell satsning i form av Fragbite.com.

Var med och fira

För att fira denna mycket speciella dag har vi, tillsammans med Dreamhack, valt att lotta ut hela fem biljetter till årets sista Dreamhack-stopp. En vinnare kommer få ta med sig fyra vänner till Elmia i Jönköping, Sverige, för att ta del av Dreamhack Winter. Samtliga biljetter har tillhörande datorplats, vilka ni själva får välja var dessa ska hamna.

Var med i utlottningen om fem datorplatser under Dreamhack Winter 2017 genom att kommentera ditt bästa minne från Fragbites 15 år. Det kan vara allt från hur du hittade sajten till något speciellt du kommer ihåg från någon video vi laddat upp. Eller varför inte ett minne från vårat forum? Kanske du träffat Fragbite-crew under något evenemang, vilket var ett speciellt minne just för dig? Låt oss höra ditt bästa minne i kommentarerna nedan! Vinnaren koras om en vecka, den 8 november.

44 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 44 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..