×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

League of Legends

Dags för LCS-slutspel – här är helgens matcher

1
Imorgon smäller det då det äntligen är dags för den första delen av LCS-slutspelet och här är helgens alla matcher.
Imorgon klockan 17.00 är det äntligen dags! Då sätter nämligen slutspelet av årets LCS igång där det även avgörs vilka lag som tar sig vidare till worlds för Europa och Nordamerikas räkning.

Totalt fyra kvartsfinaler skall spelas under helgen där H2K, som med totalt 11 vinster och 7 förluster under spliten, är först ut. Mötet blir Giants! Gaming som besegrats båda gångerna vid tidigare möten. På den nordamerikanska fronten finner vi Team Impulse ta sig an Dignitas där båda lagen sedan tidigare vunnit varsin match under spliten mot varandra. På söndagen ser vi Unicorns of Love möta ROCCAT och borta över Atlanten, Gravity mot TSM, där samtliga lag även i detta fall vunnit varsin match i respektive möte.

Lördag 8 augusti

17:00Europa H2kvs. Europa Giants GamingBetta i tipset
21:00USA Team Impulsevs. USA Team DignitasBetta i tipset

Söndag 9 augusti

17:00Europa Unicorns of Lovevs. Europa ROCCATBetta i tipset
21:00USA Gravityvs. USA Team SoloMidBetta i tipset

För Europas del är Fnatic och Origen redan klara för semifinal, respektive Team Liquid och CLG på den nordamerikanska fronten.

Bildkälla: Riot Games

8 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 8 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..