×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Världen

Dags att rösta på vilka spel du vill se i WECG

1
Nu har turneringsorganisatören WECG släppt information om kommande säsongen och nu kan du rösta på vilka speltitlar du vill se på turneringen.
WECG är tänkt att vara en global landslagsturnering där de bästa länderna tävlar i olika speltitlar. Tanken är att spelarna och lagen ska representera sina länder och idag kan du rösta på vilka speltitlar du vill se. Totalt kan du rösta på 30 olika speltitlar i sju olika genres och genom att rösta kan du vinna en besöksbiljett till turneringen.

Allt börjar med regionala turneringar som leder till en huvudfinal. Huvudfinalen är tänkt att spelas i december och information kring vilken stad som kommer att vara värd för världsturneringen är inte offentlig utan mer information dyker upp i juli.WCG var dåtidens landslagsturnering — här 2011 då svenska SK representerade Sverige


Röstningen pågår just nu och där hittar vi bland annat de stora esportstitlarna CS:GO, LoL, Dota 2 och StarCraft II. Vi hittar även flera uppstickare som fightingspelen Blazblue: ChronoPhantasma och racingspelet Forza Motorsport 5. För att rösta på vilka spel du vill se i denna storturnering gör du det bäst genom att klicka dig vidare till röstningsformuläret.

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..