×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Blogginlägg

quiethell: Jag vill veta vad ni vill se mer av

2
Året har knappt börjat och under gårdagen skakades esportvärlden av nyheterna om Dennis "dennis" Edmans framtid. Efter ett flertal kommentarer och en god konversation med läsare söker jag nu efter tips från er på framtida innehåll på sajten.
Detta är ett blogginlägg.
Jag vill börja med att säga att vi på redaktionen alltid läser era kommentarer, även om vi inte alltid svarar på dem eller deltar i diskussionerna. Jag personligen brukar snappa upp tips både från kommentarerna på nyheter och i forumet i jaken på material till den blåa sajten.

Jag har, sedan jag blev en del av Fragbite förra året, hjälpt damscenen att ta plats på våra sajter samt att jag åkt till mindre LAN runt om i Sverige. Även om det kanske inte synts speciellt mycket bland allt det "stora" i flödet. Efter att en användare vid namn mawkish startade en diskussion gällande hur ordet "bänkad" används gick konversationen över till vad som syns på sajten. Andra användare deltog i kommentarsfältet på nyheten om Dennis "dennis" Edman och Ninjas in Pyjamas för att berätta vad de önskar få en inblick i.

För att inte göra detta inlägg för långt tänker jag bara gå rakt på sak: ge mig tips! Jag lyssnar på er som faktiskt läser det vi skriver här på Fragbite och uppskattar när ni påpekar felaktigheter i våra nyheter och artiklar. Nu vill jag att ni hjälper oss och speciellt mig som redaktör, att hitta nya vinklar.

Vad vill ni se mer av? Vilka lag och spelare vill ni att jag gör en djupdykning i? Vilka turneringar vill ni att vi försöker ta oss till? Vad vill ni att jag reflekterar över i mina kommande krönikor? Vad vill ni se mer av helt enkelt? Kommentera här och ge mig tips, jag kommer att läsa, anteckna och om jag inte besvarar just din kommentar vill jag att du ska veta att jag läst den och att den högst möjligt står med bland mina anteckningar.

För att avsluta vill jag bara understryka att alla era önskemål kanske inte kommer att bli verklighet, detta eftersom det handlar om resurser och vad som passar på sajten i sin helhet. Jag hoppas att ni förstår detta och att ni åtminstone känner att jag som redaktör lyssnar på era röster.

Artikelbild: instagram.com/quiethell

31 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 31 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..