×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Blogginlägg

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig

Blogginlägg

Fragbite blir med Overwatch-blogg!

6
Halloj och välkomna till denna sprillans nya blogg! Här ska jag, Jonathan "TYLAR5" Asplund, göra mitt bästa för att ta ett djupdyk i allt vad Overwatch-scenen har att erbjuda. Förmodligen kommer detta bestå av en hel del spekulationer, reflektioner och tankar kring ja... Allt som har med Overwatch att göra!
Som sagt så kommer denna blogg kretsa kring Blizzards Overwatch och allt vad dess community och proffs-scen har att erbjuda. Mitt Overwatch-äventyr började under beta-stadiet och jag har sedan dess följt spelets utveckling som helhet och även som esport såklart. Under betan hamnade jag hos en organisation vid namn Creation som skribent/social media. På den tiden hade de ett utav EU-regionens mer framgångsrika lag med namn som LiNkzr, Bromas, ToxikeN (numera Dignitas) och Numlocked (numera NRG) i lineupen. Hela laget gick till slut till Dignitas och Creation lades så småningom ned. Jag har sedan dess fortsatt följa Overwatch, dock utan att överkonsumera streams! Men nu är det allt dags att damma av de gamle OW-glasögonen, och jag är sjukt taggad på att få dela med mig av diverse tankar och reflektioner med er här på Fragbite!

Det var nog allt i detta lilla intro-inlägg, vi hörs snart igen! Peace!


Toppbild: Blizzard

7 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 7 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..