×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Blogginlägg

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig

Blogginlägg

Dreamhack-besökarna åt så mycket att brandlarmet gick

2
Mycket ska vi visst få vara med om här i Malmö. Tidigare under kvällen gick brandlarmet i arenan, som givetvis fick tömmas. Orsaken? Matos.
Ja jösses alltså. Jag har varit med om att tömma stora arenor vid flera tillfällen, i min roll som publikvärd inom SHL-hockeyn. Därför var jag släppte jag snabbt allt och flög upp på fötterna när brandlarmet gick här i Malmö Arena.


Nå väl. Arenan tömdes riktigt snabbt och när vi står där ute kommer jag på att Emporia ligger bredvid, så vi passade på att gå dit. Några som var snabba med att rapportera om det inträffade var SVT och deras regionala nyheter i Skåne. De var även snabba med att få fram orsaken till att larmet gick: Matos!

Det måste verkligen ha ätits på bra i någon restaurang om det blir så fullt upp att oset inte hinner vädras ut. Men ingen fara på taget alltså och i skrivande stund har den första kartan mellan Astralis och Gambit spelats färdigt.

Trots att det gick snabbt och smidigt hoppas jag verkligen att vi slipper en liknande händelse igen.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..