×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Blogginlägg

Snart dags att åka till Malmö!

1
Malmö, Sverige. Det har, tack vare Dreamhacks Masters-evenemang i staden, blivit synonymt med svensk esport. Snart är även jag på plats.
Det har varit ett par hektiska veckor på Fragbite-kontoret i Stockholm. Planeringen för framtidens Fragbite pågår för fullt, ett arbete som nu får ta en paus.

Redan nu befinner sig Carro, hennes Karl, och vuggo sig på plats i Malmö för veckans Dreamhack Masters-turnering. Jag själv ansluter på fredag, för att finnas på plats under slutspelet. Det är något som jag ser fram emot riktigt mycket. Och det av många anledningar...

Först och främst ska det bli roligt att dra igång höstsäsongen på allvar. Att det dessutom sker på svensk mark är extra roligt. Det är dock inte det enda jag ser fram emot.

Det blir oerhört spännande att se hela åtta lag göra LAN-debut med sina nya femmor. Faze Clan och Fnatic är så klart lite extra nervkittlande, även om de andra femmorna också blir spännande att följa. Det gäller även NiP, som gjorde sin stora förändring under sommaren.

Dessutom är det alltid roligt att träffa spelare, ledare, arrangörer och annat branschfolk. Förhoppningsvis kan det komma en hel del goda idéer ut ur alla dessa möten.

Skulle ni se mig, eller någon annan från Fragbite, på plats så tveka inte. Kom fram och prata med oss. Kanske är det just du som sitter på nästa stora idé för Fragbite.

Vi ses i Malmö Arena!



Artikelbild: Abraham Engelmark/Dreamhack

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..