×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Blogginlägg

Vi är igång igen efter semestrandet

2
Tre veckor kan verkligen gå fort, även om tiden saktade ner rätt rejält sedan min stationära dator kraschat. Nu är jag dock tillbaka från semestern och Fragbite skruvar upp tempot inför höstsäsongen.
Okej, riktigt gasen i botten är det väl kanske inte tal om än. Denna första arbetsvecka handlar en hel del om möten, planering och att lägga fram en strategi för framtiden. Det handlar helt enkelt om hur Fragbite ska utvecklas framöver.

Vi ska även ta fram en grov skiss över vilka event som Fragbite ska närvara vid fram till nyår, och självklart ska vi grotta ner oss mer i hur framtiden ser ut för #de_couch. Därutöver ska vi se över vårt manskap, inte minst på den ideella sidan. Är du intresserad av att bidra till att hålla Fragbite uppdatera, skicka då ett mejl till mig på per.sjolin@fragbite.com och berätta mer om dig själv samt vad du kan bidra med.

Malmö, here we come

Igår bokade vi resa och boende för DreamHack Masters Malmö. Vi komme att vara minst tre personer på plats under hela evenemanget, vilket innebär att vi ska kunna leverera bra innehåll i en strid ström. För mig personligen blir det första gången som jag besöker Malmö, vilket känns kul. Tidigare har jag som närmast varit vid Malmö Airport (eller Sturups flygplats som den då hette, detta var 16 år sedan).

Just nu befinner jag mig på kontoret i Stockholm och kommer att göra det fram till det att vi åker till Malmö. Det blir med andra ord mer än två veckor på Fragbite-kontoret innan jag åter beger mig norrut till mitt egna Fragbite Skellefteå-kontor.

Så ja, det händer med andra ord en hel del saker bakom kulisserna här på Fragbite. Det är bara att stanna kvar på den blå sajten för att få reda på mer så snart saker och ting är spikade.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..