×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Blogginlägg

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig

Blogginlägg

Äntligen lite sol!

1
Efter förra veckans snöhelvete vaknade jag idag, äntligen, till lite sol. Nu är det alltså som det ska vara, även om det fortsatt är ovanligt kallt. Med solen som nu tittar fram kommer äntligen också lite energi och produktivitet.
Förra veckan stryker jag gärna helt från protokollet. Vilken skitvecka. Vädret här i Skellefteå har rent varit uselt. Vi fick snöfall under majoriteten av veckans dagar och det blev faktiskt riktigt vitt, även om snön smälte bort rätt snabbt. Det gråa, kalla vädret gör dock att allt stannar upp. Jag är en person som verkligen lever upp då sommaren är på antågande. Då kan ni ju gissa vad som hände med mitt humör i och med all snö. Usch! All produktivitet och kreativitet försvinner dessutom.

Natten mot söndag kom veckans värsta snöfall.
Natten mot söndag kom veckans värsta snöfall.

Som ni kan se på bilden ovan såg det helt enkelt ut som att vädret bestämt sig för att skippa sommaren helt. Det kyliga vädret till trots har tulpanerna på min altan (som hängt med sedan föregående hyresgäst) vuxit till sig och fått knoppar. Nu hoppas jag verkligen på lite äkta, svensk försommar med temperaturer närmare 20 grader. För då peakar verkligen energinivåerna hos mig själv.

Nu är det dags att försöka göra så som jag skrev i inledningen, att glömma förra veckan. Full fokus på en ny, betydligt bättre vecka och så hoppas vi på den där sommaren.

Frid!

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..