×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Blogginlägg

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig

Blogginlägg

Dags att vända hem till Skellefteå

1
Efter att ha varit nere i den kungliga huvudstaden sedan i onsdags är det nu strax dags att vända hemåt igen. Det har varit några riktigt trevliga dagar med jobb, avtackning och nöje. Hemma då? Där snöar det för fullt...
Ja även om jag tycker att det ska bli skönt att komma hem igen var ju inte precis mer snö något jag längtat efter. När jag vaknade i morse fick jag rapporter hemifrån om att det snöar en hel del, så pass att allt är vitt igen. Nu är det trots allt fortfarande april, så vädret är inte direkt otippat. Snön kommer inte heller att ligga kvar, men ändå. Nåja, det blir ändå skönt att komma hem och få sova i sin egen säng.

Jobbveckan inleddes med att jag och André (rich) satt i ett tre timmar långt möte. Där pratade vi om allt möjligt från dåtid, nutid och framtid. Ett bra snack. Sådana möten behövs i bland, för att vi ska vara på samma våglängd. Nu tycker vi förvisso likadant om det mesta, så de allra viktigaste frågorna brukar klaras av rätt snabbt. Så var det exempelvis med spikandet av när vi ska ha semester. Det blir en spännande sommar!

Besöket fortsatte sedan med en rätt vanlig arbetsdag i torsdags innan det i fredags hade blivit dags att avtacka Linda "Ding1" Herman, som nu har gått vidare till nya äventyr. Tråkigt, förstås, men det är sådant som händer. Vi hoppas så klart att det ska gå kanon för Linda på hennes nya jobb. Samtidigt känner vi oss rätt trygga med vår plan för framtiden. Mer om det kommer att bli känt längre fram.

I fredags anslöt dessutom en tjejkompis från Skellefteå. Hon flög helt enkelt ner för att umgås och ta en weekend i Stockholm. Vi har varit på fest, shoppat en massa och gått. Ja jösses vad vi har gått. Trots den fantastiska (i alla fall när det inte är signalfel) kollektivtrafiken blir det en hel del promenerande.

Allt som allt har det varit riktigt trevliga dagar här i Stockholm, så som det alltid brukar vara. Att få en försmak på den riktiga våren är inte heller helt fel. Den har trots allt kommit snäppet längre här, vilket ju är rätt naturligt.

Nu är det en knapp timme kvar innan det är dags att boarda planet till Skellefteå. Nytt för den här resan är att jag flyger med Norwegian. Något jag faktiskt föredrar, och inte bara för de lägre priserna.

Angående artikelbilden: Vissa av oss uppe i norr är så förtjusta i kylan att det anordnas ett nordisk mästerskap i vintersim i Skellefteå. 2017 års upplaga arrangerades i februari. Är ni sugna på att delta nästa gång får ni höra av er. Då lovar jag att komma dit och heja på er!

Frid!


Artikelbild: Ted Logart / Skellefteå kommun

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..